Hyppää suoraan sisältöön

Hoksaan kymmenes uutiskirje 13.6. 2008

Hei ystävät!

ja aurinkoista loman alkua kaikille niille, joilla se on alkanut. Meillä koulua on vielä kolmisen viikkoa jäljellä.

Kerroin viime viikolla, että Joonatan testaa tyhjästä muovipullosta rakentamaansa kasteluautomaattia. Nyt hän jakaa ideansa Hoksaan lukijoiden kanssa ja haastaa kaikki kehittelemään sitä kanssaan.

Tutustu lomakastelijaan ja testaa sitä käytännössä. Kun alkaa raksuttaa ja mietintämyssyssä syntyy ajatus siitä, kuinka laitetta voisi parantaa, anna kuulua! Sähköposti eeei roskapostiava@hoksei roskapostiaaa.net Julkaisemme toimivat ideat ja palkitsemme kuukauden parhaiden ehdotusten lähettäjät postikortilla.

Tällä viikolla lisäksi:

  • Visastudiossa pääset testaamaan kykyjäsi suuren kauppakeskuksen suunnittelijana.Kuinka asetat tavarat esille ja järjestät ne hyllyyn? Kuinka sisustat myymälän? Soiko kaupassasi taustamusiikki? Kokeile, saatko ostajat koukkuun. Pelin nimi on Saatko myyntiluvut nousuun!. Samalla pääset vihille kaupan salaisuuksista. Kuinka vaivihkaa meidät houkutellaankaan ostamaan enemmän.
  • Jatkiksen yhdennessätoista luvussa Kirjeitä kotiin Oiva on saapunut Rio de Janeiron satamaan, mutta keltatautiepidemian vuoksi kukaan ei pääse maihin. Kirjeessään kapteeni selittää siskolleen kaiken parhain päin ja Oskar keroo matkastaan opettajalleen maisteri Arvelinille. Oskarin matka saa jälleen kohtalokkaan käänteen.

Hoksaamisiin, Eeva

Lisää taustatietoa Eevasta ja Hoksaasta

Hoksaa-lehden Hoksaa-lehden etusivulle sivun alkuun